Kislányt hord a szíve alatt Katalin hercegnő. A kismama teljesen véletlenül árulta el a baba nemét legutóbbi hivatalos látogatásán. Ő lesz az új trónörökös? 

Kislánya lesz a hercegi párnak. Katalin hercegnő legalábbis erre célzott legutóbbi látogatásán egy halászfaluban, Grimsbyben. Egy helyi lakos, Diane Burton odalépett hozzá, és egy fehér plüssmackót ajándékozott neki - írja a US Magazine. Erre a hercegnő teljes természetességgel azt mondta: "Köszönöm, odaadom majd a l..." Ekkor gyorsan kapcsolt, és félbehagyta a mondatot. De már későn.

Forrás: AFP

Egy szemtanú, Sandra Cook, végighallgatta az egész beszélgetést. Megkérdezte Cambridge hercegnőjét, hogy azt akarta-e mondani, hogy "kislány", Katalin azonban szemérmesen azt felelte: "Nem, még nem tudjuk a nemét." Erre a hölgy megjegyezte, hogy pedig ő azt hitte, tudják. Mire a hercegnő csak kurtán annyit mondott: "Mit nem mond!"
Korábban azt mondták, hogy jobb, ha kisfia lesz a párnak. Ha azonban valóban kislányról van szó, akkor ez óriási hír a hercegi családnak. II. Erzsébet brit királynő nemrég elrendelte, hogy ha Vilmos és Katalin elsőszülött gyereke kislány lesz, akkor hercegnő megszólítást kap. Ezen kívül határoztak arról is, hogy felülírják a szabályokat, és Katalin elsőszülöttje lesz a trónörökös, attól függetlenül, hogy mi a neme.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Magára maradt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130304-katalin-hercegno-egyedul-setalt-a-svajci-hegyekben-sieles-helyett.html A fellegekben jár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-katalin-hercegno-megmutatta-pocakjat-egy-baratja-svajci-eskuvojen.html Bikinis lesifotók készültek a terhes Katalin hercegnőrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130213-katalin-hercegno-bikiniben-tehespocakkal-a-chi-olasz-magazin-cimlapjan.html Divatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.html Katalin hercegnő pilatesedzésekre járhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130121-pilatesszel-jogaval-es-kutyasetaltatassal-tartja-magat-formaban-katalin-hercegno.html