A vagány énekesnő megint nem hazudtolta meg önmagát és megmutatta érzéki oldalát. Szexi, hosszú szárú csizmában, pucér felsőtesttel pózol.

Rihannáról sok mindent el lehet mondani, de hogy szerény lány, azt biztosan nem. Most épp egy félmeztelen, szexi fotót posztolt ki magáról. Ebben a hosszú szárú csizmában igazán dögösen feszít. De beszéljen helyettünk inkább a kép! Mit szóltok?

Forrás: Instagram/Rihanna 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Rihanna meztelen és sminktelenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130212-rihanna-barbadosi-enekesno-meztelen-es-sminktelen-uj-videoklipjeben-ami-a.html Minek is vennél föl bármit, Rihanna?!http://www.life.hu/legytrendi/20130125-rihanna-amerikai-enekesno-megmutatta-melleit-atlatszo-ruhaban-indult-bulizni.html Rihanna botrányhős exével ünnepelthttp://www.life.hu/szorakozz/20130102-rihanna-exevel-chris-brownnal-toltotte-a-karacsonyt-es-a-szilvesztert.html Rihanna maga a megtestesült ártatlansághttp://www.life.hu/legytrendi/20121210-rihanna-maga-a-megtestesult-artatlansag-feher-ruhajaban.html Alul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.html