David Beckham szülő példakép gyerekek család minta Victoria Beckham brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham az etalon minden apukának és anyukának. Legalábbis a britek szerint. Éppen hogy lecsúszott a dobogóról Miranda Kerr és Orlando Bloom.

Elbűvölte a briteket David és Victoria Beckham szülői magatartása. Bár ők a világ talán legelfoglaltabb párja, karrierjük mellett könnyedén megbirkóznak 4 gyerek nevelésével is. Ezt ismerték most el az angolok: szavazataik alapján az egykori Spice Girl és a sztárfocista testesíti meg a legjobb szülői modellt, amit mindenki követhetne.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

David és Victoria, valamint 3 gyerekük, Romeo, Cruz és Brooklyn

Nem szégyenkezhet az ausztrál szupermodell, Miranda Kerr és színész párja, Orlando Bloom sem. De feltűnik a Top 10-ben Ben Affleck és Jennifer Garner, illetve Beyoncé és Jay Z is - írja a Female First. Tényleg ők a legtökéletesebb celebszülők a világon?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Egyre csak fogy Beckhamnéhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130218-victoria-beckham-a-londoni-divatheten-mutatta-meg-sovany-testet.htmlFebruár 6-án bárki kérdezhet David Beckhamtől a Twitterenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130205-david-beckham-a-hm-twitter-oldalan-februar-6an-valaszol-minden.htmlBeckham büszke lehet kislányára: még csak totyogni tud, de már rohan a focilabda utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121001-beckham-le-sem-tagadhatna-kislanyat-meg-csak-totyogni-tud-de.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.