Vilmos herceg öccse nagyon segítőkész: a partikirályfi ringatja álomba Katalin hercegnőt.A jóképű herceg segít elaludni Katalinnak - ezt pletykálják az utóbbi időben a palota környékén. Vilmos öccse egy különleges technikát mutatott Katalinnak - erről bővebben a blogon olvashatsz. Harry egyébként mostanában nem bulizik annyit, mint korábban. Vajon ezt csinos, új kedvesének köszönheti?

Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Kislánya lesz Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130306-katalin-hercegno-veletlenul-elarulta-hogy-kislanyt-hord-a-szive-alatt.html Ráncos és öreg lett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130305-katalin-hercegnorol-ujabb-portre-keszult-miutan-az-elozo-rossz-kritikat.html Magára maradt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130304-katalin-hercegno-egyedul-setalt-a-svajci-hegyekben-sieles-helyett.html A fellegekben jár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-katalin-hercegno-megmutatta-pocakjat-egy-baratja-svajci-eskuvojen.html Ilyen lesz Vilmos és Katalin gyereke!http://www.life.hu/anyaskodj/20130228-egy-genetikus-megprobalta-elorevetiteni-vilmos-es-katalin-kamaszkori-gyermekenek-vonasait.html