A 2013-as évvel búcsúzik a Budapesti Vidámpark

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 15-én kezdetét veszi a 175 éves Budapesti Vidámpark utolsó szezonja.

Bár a park bezár, a vidámság nem érhet véget, ebben a szellemben és persze a nosztalgia jegyében várja látogatóit egész évben a Városliget legendás látványossága.

A Vidámpark elődei közül a Vurstli pontosan 175 éve, az Angol Park pedig csaknem 100 éve létezik az idén 200. születésnapját ünneplő Városligetben. A mai park őseit 1950 tavaszán egyesítették és államosították, ezt követően kapta a Vidám Park nevet.

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

Itt található Európa legrégebbi, Europa Nostra-díjas, lovas Körhintája (1906) és a szintén műemlék Barlangvasút is. A park látogatói emellett Európa leghosszabb favázas hullámvasútját is kipróbálhatják, mely több mint 90 éve nyílt meg.

A matuzsálemek mellett persze továbbra is színesebbnél-színesebb extrém játékok várják a vállalkozó szellemű kicsiket és nagyokat egyaránt.

A park változatlan jegyárak mellett üzemel és persze idén is számos kedvezménnyel igyekszik majd mindenki számára elérhetővé tenni az önfeledt kikapcsolódás élményét.

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

A Vidámpark fáradhatatlan fanatikusai persze most is megválthatják kedvezményes bérleteiket, mely korlátlan belépésre jogosít és egész szezonra szóló szórakozást nyújt - csupán 9990 Ft-ért.

Az akciókért és az állandóan frissülő programhírekért érdemes időről-időre felkeresni a park facebook oldalát és honlapját is, ahol többek között az egész éves nyitva tartás is megtalálható.

Nem árt időben egyeztetni az osztályfőnökkel, hiszen iskolai csoportokat is szívesen lát a mókatár és úgy tűnik ez lesz az utolsó alkalom, hogy együtt üljön Mesecsónakba az "elsőbé".

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

A hagyományoknak megfelelően idén is nyuszisimogató, tojáskereső és színes programok tárháza várja az aprónépet és kikapcsolódásra vágyó szüleiket a húsvéti hosszú hétvégén.

Májustól pedig ismét felszállhatunk, ha leszállt az éj, hiszen újra indul a Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozat.

Forrás: Vidámpark
Forrás: Vidámpark

A vakáció és a forró nyári napok beköszöntével a parkot is vurstlis-zsibvásáros fesztiválhangulat jellemzi majd és meglepetésekből sem lesz hiány.

Ha még soha nem járt a parkban, akkor azért, ha már volt alkalma ellátogatni, akkor pedig azért keresse fel még egyszer - utoljára.

Budapesti Vidám Park Zrt.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.
www.facebook.com/budapestividampark
www.vidampark.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.