Bikiniben mutogatta magát szülés után Drew Barrymore. A színésznő kolléganőivel egy csajos napot tartott Mexikóban. Férjeiket és gyerekeiket lepasszolták, és strandoltak egy jót. Napoztak, szörföztek, jógáztak - nem kicsit irigykedünk ám!

Bikinibemutatót tartott a mexikói strandon Drew Barrymore, Reese Witherspoon és Cameron Diaz. Egyikük sem volt szégyellős. Az újdonsült anyuka, Drew például egy fekete-fehér pöttyös, fura, retró szettben tesztelte a víz hőmérsékletét. A képeket megnézhetitek a US Weekly oldalán. A 38 éves színésznő szeptemberben adott életet Olivia nevű kislányának. Hogy őszinték legyünk, van még mit leadnia. Ez a bikini pedig nem éppen a legjobb választás.

Forrás: AFP

Reese Witherspoon szintén szeptemberben adott életet harmadik csemetéjének. Cameron Diaz kicsit kilóg a sorból, legalábbis ami a gyerekszülést illeti. A csajos trió mindenesetre nagyon jól szórakozott: jógáztak, úsztak és egészséges ételeket ettek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Drew Barrymore exe a sztár barátnőjével kavarhttp://www.life.hu/szeress/20121220-drew-barrymore-szineszno-egykori-kedvese-a-szineszno-baratnojevel-randizik.html Megmutatta tündéri kislányát Drew Barrymorehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-drew-barrymore-megmutatta-tunderi-kislanyat-olivet.html Szülése óta először mutatkozott Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-drew-barrymore-amerikai-szineszno-szulese-ota-eloszor-lepett-a-nyilvanossag.html Titokban szülte meg első gyermekét Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-titokban-szulte-meg-kislanyat-drew-barrymore-szineszno-aki-will-kopelman.html