átalakítás fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Több mint hét év után ért véget a kapcsolatom a barátommal. Szeretnék egy kicsit megújulni, hogy újra nyitott legyek a világra és egy új kapcsolatra. Ehhez kellene egy kis segítség, vagyis ti" - írta jelentkezésében Bernadett. Nánási Pál és csapata pedig minden álmát valóra váltotta.

"Szeptemberben betöltöm a negyedik X-et, ami egy nő életében borzasztóan hangzik. De akkor nem, ha jól néz ki és jól is érzi magát a bőrében" - írta levelében a 39 éves, szombathelyi nő, akinek határozottan igaza van.

Forrás: Nánási Pál
Forrás: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Moowhair Szalon

Így vélekedett erről Holdampf Linda stylist is, aki nem félt a merész leopárdmintához nyúlni. Bernadettnek nagyon tetszett a pasztell színű mellény is. A szettet leginkább egy buliba tudná elképzelni, oda szívesen fel is venné.

A merész összeállításhoz Bernadett egy visszafogott, természetes sminket kapott Törköly Anitától, a műszempillák pedig külön örömet okoztak neki. "Alapozót egyáltalán nem használok, szempillaspirállal, pirosítóval és esetenként szemhéjfestékkel sminkelek. Anitától több trükköt is tanultam azzal kapcsolatban, hogyan emeljem ki a szemeimet és milyen színeket érdemes használnom" - mesélte a Life.hu-nak.

Forrás: Nánási Pál
Forrás: Nánási Pál

Az átalakításról készült galériáért kattints ide!

A könyvelőként dolgozó Bernadett melírozott haját Szofrán Zsolt kávészínűre színezte. A hosszán nem sokat változtatott, inkább a fazonján igazított kicsit.

"Nagyon jól éreztem magam, határozottam érdemes volt elmenni. Mindenkinek ajánlok egy ilyen napot, hogy igazi nőnek érezhesse magát" - mesélte Bernadett. Az eredmény persze mindenkit lenyűgözött!

Tetszik Bernadett átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.