Tina Turner címlapfotó rock nagyi magazin énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaformában Tina Turner. A 73 éves sztár életében először a Vogue címlapján pózol. Bárcsak mi is ilyen jól néznénk ki ennyi idősen!

73 éves, felsorolhatatlanul sok sláger, díj és fellépés van mögötte - Tina Turnerről van szó, aki élete első címlapfotózásával viszont idáig várt. A rocknagymama a Vogue német kiadásának címlapján feszít. Elképesztően jól néz ki: magabiztos, szexi, és jó pár évet letagadhatna.

Forrás: Vogue.de
Forrás: Vogue.de

Le a kalappal Tina Turner előtt! Bár 50 évvel idősebb a divatújságban megjelenő modellek többségénél, a legendás énekesnő kifogástalanul néz ki. Ezzel ő lett a Vogue legöregebb címlaplánya. A sztár egyébként 2009-ben tűnt el a nyilvánosság elől, azóta Svájcban él partnerével. Azért örülünk, hogy néha berobban a köztudatba, mint most, ezzel a hihetetlen fotóval.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.