Ha jól érzed magad a bőrödben, a kellemes dolgok szinte észrevétlenül lesznek a napjaid részeivé: legalábbis dr. Csernus szerint ilyenkor lep meg a tuti!Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Csernus: Ne így szokj le a cigiről!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130114-csernus-doktor-a-dohanyzas-leszokasarol-es-a-szorongas-osszefuggeseirol-beszel.html Csernus az Y diagnózissal drogozott (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121109-hamarosan-itt-az-y-diagnzos-legujabb-filmje-amely-a-drogos.html Dr. Csernus: "Nekem miért nincs?" - Emiatt lop egy kisgyerekhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121005-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol-adrenalin-onbizalomhiany-hianyerzet.html Dr. Csernus: Ezek a pánikbetegség mögötti okokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120928-dr-csernus-imre-a-panikbetegseg-mogott-ikok-bizalmatlansag-iranyitas-felelem.html "Apukám azt mondja, semmire sem fogom vinni, úgyis munkanélküli leszek" - Csernus doktor válaszolhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120905-dr-csernus-pszichiater-a-rossz-neveles-gyokereirol-az-erzelem-kimutatasanak.html Imádtad, de már nem érdekel? - Dr. Csernus elmondja, miért égsz ki a munkahelyenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-dr-csernus-a-videoklinika-adasaban-beszel-a-burn-out-szindromarol.html Dr. Csernus: Ezért égnek ki a házasságok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120822-dr-csernus-imre-a-hazassagok-megromlasarol-a-felrelepesrol-es-a.html Dr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgoznihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120807-dr-csernus-a-nemi-eroszak-aldozatanak-szuksege-van-pszichoterapiara.html