elhízott popsi bugyi Britney Spears énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfelejtett bugyit húzni Britney Spears. A popsztár fiai focimeccsén mutatta meg terebélyes hátsóját a nagyközönségnek. Innen üzenjük neki, hogy legközelebb hosszabb ruhát vegyen fel a saját és a mi érdekünkben is!

Már megint mit műveltél, Britney? Az énekesnő fiai meccsére a minap egy fehér, rövid, nyári ruhában ment el. Szerencsétlenségére jött egy szemtelen fuvallat, ami felkapta a rucit, és elénk tárta Britney kissé elhízott fenekét. A képeket itt megnézhetitek. A löttyedt popsi visszataszítóan néz ki.

Northfoto
Northfoto

Mostanában egyébként nagyon elengedték magukat a celebek. Ahogy a Life.hu korábban megírta, hurkás hassal strandolt az egyik Született feleség, Eva Longoria.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.