Született feleségek színésznő chips elhízás Eva Longoria fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria, a mindig csinos sorozatsztár igencsak elengedte magát. A csinos színésznő pocakot eresztett, amelyet meg is mutatott a brazil tengerparton.

Brazíliában pihenget Eva Longoria, a nagysikerű Született feleségek sorozat sztárja. A 37 éves színésznőt a tengerparton, egy napozóágyon ülve kapták lencsevégre. A róla készült friss fotókon, amelyeket itt láthatsz, jól látszik, hogy Eva kicsit elengedte magát az utóbbi időben annak ellenére, hogy a fotókat közlő US Weekly magazin szerint remek formában van. Biztos az ottani szerkesztők más fotókat néztek...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kevesen tudják, hogy Eva egy chipsmárka arca, reméljük, nem lett chipsfüggő! Februárban azt nyilatkozta, hogy chipsevés mellett diétázik és sportol. "Sokan úgy gondolják, vagy csak az egyik, vagy csak a másik működik, pedig a kettő együtt is megy" - nyilatkozta a színésznő. Így van, kedves Eva, csak az nem mindegy, melyikből mennyi az annyi. A látottak alapján szerintünk az utóbbi időben a 70-30 az arány - a chips javára.
A színésznő egyébként nem tétlenkedik a sorozat befejezése utána sem: nemrég második éttermét nyitotta meg Las Vegasban, és március végén kerül a képernyőre új sorozata Ready For Love címmel.

Mellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.htmlEva Longoria rávilágosított sötét sörényérehttp://www.life.hu/szepulj/20130109-eva-longoria-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-uj-hajszinre-valtott.htmlEva Longoria és a női mellekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120615-eva-longoria-es-a-noi-mellek.htmlSzörnyű ruhát választott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-szornyu-ruhat-valasztott-eva-longoria.htmlEva Longoria levetkőzött!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110516-eva-longoria-levetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.