Sikersztori sikertörténet életmódváltás elhízás túlsúly egészséges életmód Ez Zsír! fogyókúra futás mozgás kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 158 centis Blanka pár évvel ezelőtt úgy elhízott a finom francia süteményeknek köszönhetően, hogy elsírta magát, mikor meglátta a róla készült fényképeket. Azóta a fiatal lány - az Ez zsír! programnak is köszönhetően - 44-es ruháit 34-esre cserélte. Fotókon az elképesztő átváltozás, amin a csinos szőke lány végigment.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.




Észre se vettem sokáig, azonban 2012 márciusában kezembe akadt pár fénykép, ami rólam készült, és elborzadtam. Sírni kezdtem, hogy még életemben nem voltam ennyire kövér, és nem hiszem el, hogy így nézek ki. Ekkor jött az elhatározás: innentől kezdve ez más lesz.


2012 január és 2013 február

Ezzel egyidőben fedeztem fel az Ez zsír! alkalmazást és regisztráltam. Félve írtam bele a mérleg által mutatott kilókat: 78 kg voltam a 158 cm-es magassághoz. Kalkuláltam, hogy mennyit ehetek. Elkezdtem kategorizálni az ételeket: például nem ettem fehérjét szénhidráttal, de mindent ettem, csak nem egy időpontban.

Emellett futni kezdtem, de nem vittem túlzásba, mert féltem, hogy ha lefogyok és kevesebbet sportolok, akkor visszajön a súly. 'Attól hízol, amit megeszel' - ezt a mottót raktam ki a szobámba. Viszont a sport kellett ahhoz, hogy a bőröm feszes maradjon.

2012 április elsejétől augusztusig lement rólam 18 kg. A nyár sokkal szebb volt, mint az előzőek, mert végre fel mertem venni a bikinit a karcsúbb alakomra. És ezután sem hagyott alább a lendület, augusztustól december végéig még lement 14 kg. Tehát összesen 32 kilót fogytam, és a 44-es méretből 34-es méret lett. 78 kilóról 46 kilósra fogytam. Ráadásul a sportnak köszönhetően a bőröm visszahúzodott és feszes maradt. Most már mindent eszem, de nem híztam vissza semmit. Továbbra is szeretek sportolni: ez a fogyás az egész életemet megváltoztatta.


2013 március

Arról nagyon kevesen beszélnek, hogy a fogyás lelkileg megviseli az embert és sokáig nem hiszi el, hogy már jól néz ki, idő kell ahhoz, hogy elfogadja az új 'testét'.

Az evés ugyanis boldogságot ad, és ha valaki azért duci, mert sokat eszik, az legtöbbször azért van, mert az élete más területein nem tudja megélni a boldogságot, ezért az evés által próbálja megszerezni az örömöket. Nekem nagyon nehezemre esett megnyílni és más területeken keresni - és megtalálni - a boldogságot. Hogy kilépjek a komfortzónámból, mert a kövérség valahol egy komfortzóna. A mai napig minden egyes nap újra és újra tudatosítanom kell magamban, hogy lefogytam, és már nem azért néznek meg az utcán, mert kövér vagyok. Még mindig nem fogadtam el ezt egészen - ez a folyamat még zajlik bennem.

Az, hogy már vékony vagyok, akkor kezdett tudatosulni bennem, amikor rám jött a 36-os nadrág. Akkor örömtáncot jártam, aztán azt is észrevettem, hogy még a 34-es nadrág is rám jön, sőt, jól is áll. Ekkor jöttem rá, hogy nem szabad tovább fogynom, de ekkor már többen is mondták, hogy itt álljak meg. Szóval nekem a mai napig nehéz reálisan látnom magam, de most már idővel egyre könnyebb lesz a karcsú Blankát látni."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!



Spencernek köszönheti Roli sportos testalkatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130227-fogyokuras-sikertortenet-kutyaval-konnyebben-megy-a-fogyas-rolinak.htmlGeorgina csinosabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130213-fogyokuras-sikertortenet-georgina-36-kilot-fogyott.htmlÍgy kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130201-fogyokuras-sikertortenet-nikolett-kozel-20-kilot-fogyott-szenvedes-nelkul-fel.html10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.htmlCsak így tovább! 2012 fogyókúrás sikertörténeteihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130102-ez-zsir-2012-fogyokuras-sikertortenetei.html102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlFiús kislányból dögös nő lett Bmucihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121203-fogyokuras-sikertortenet-muci-szenhidratcsokkentett-dietaval-fogyott-le-8-kilot.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.