fashion week bokacsizma tavasz összeállítás cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valódi tavasz és vele együtt a balerinaszezon még kicsit várat magára, mégis úgy érzed, már levennéd a bélelt téli csizmád? Az átmeneti időszakra válaszd a kikelet praktikus és divatos lábbelijét, az éktalpú bokacsizmát! Megmutatjuk, mivel kombináld a tökéletes megjelenés érdekében!

A szeszélyes márciusi időjárásban olyan cipőre van szükség, ami napsütésben és zivatarban is megállja a helyét. A kényelmes, ámde aprócska mokaszinok, vitorlás cipők és balerinák könnyen átáznak, és a sarat sem bírják annyira. Érdemes erre az akár két hónapig is tartó átmeneti időszakra beszerezni egy bokacsizmát. A jó kidolgozású lábbelik még egy késői havazást is bírnak, ám nem tartják annyira a hőt, mint a bélelt, hosszú szárú testvéreik.

Idén tavasszal az éktalpú bokacsizmák indulnak hódító útra. A magasított sarokrésznek köszönhetően a tartás javul, az egybetalp pedig garantálja a billegésmentes, biztos járást. A praktikus, mégis rendkívül nőies fazon szoknyával és nadrággal is jól kombinálható. A fűzős rész kialakításától függően nőies vagy akár sportos hatást is elérhetsz vele.

A mindennapok dinamizmusa

Több hivatalos programod van, mint Erzsébet királynőnek? Ahhoz, hogy egész nap bírd az iramot, kényelmes, mégis nőies szettre van szükséged. Válassz látványos alapdarabokat, játssz a színekkel és a mintákkal! Ez a szürke bokacsizma bírni fogja az állandó rohanást.


Bokacsizma - Esprit 89,95 euró, Nadrág - H&M 5.990, Blúz - Bershka 2.995 forint
Blézer - Zara 22.995 forint, Táska - F&F 5.290 forint

Letisztult hétköznapok

Fontosnak tartod, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed? A finomság nem zárja ki a kényelmet! A sportosabb lábbelit kombináld trendszínekkel, de ügyelj, hogy az összhang nőies maradjon! Ettől a barna bokacsizmától még az otthoni papucsod kedvéért sem akarsz majd megválni!


Bokacsizma - Zara 27.995 forint, Leggings - Bershka 5.995 forint, Blúz - H&M 6.990 forint
Blézer - Esprit 69,95 euró, Sál - Pull & Bear 3.595 forint, Táska - F&F 5.290 forint

Lenyűgöző alkalmak

A megjelenésednek nemcsak a professzionalizmust, hanem az egyediséget is sugallnia kell? A trenddarabokat bátran kombináld: az élénk színeknek és a stíluskeveredésnek köszönhetően biztos emlékezetes maradsz! Ez a fekete bokacsizma ruhatárad alapdarabja marad majd évekig.


Bokacsizma - Bershka 12.995 forint, Nadrág - Pull & Bear 8.995 forint
Póló - Zara 7.595 forint, Blézer - Zara 22.995 forint, Táska - H&M 5.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.