szépségkirálynő LifeNight hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győzelmük után igencsak kikerekedtek a Miss America és a Miss Hawaii szépségverseny győztesei.

A lányok a napokban az álomszép maui tengerparton ejtőztek, és bőszen fotózgatták magukat a rajongók kedvéért. A paparazzók is igen aktívak voltak: nekik köszönhetően most már mindenki láthatja, hogy a szépségverseny után Mallory Hytes Hagan és Skyler Kamaka is felszedett néhány pluszkilót. Mallory, a Miss America győztese januárban még izmosan formás volt a versenyen, de az elmúlt két hónapban feltűnően elengedte magát. Csakúgy, mint a Miss Hawaii győztese, Skyler Kamaka, aki deréktájon jócskán kikerekedett. Persze így is csinosak és nőiesek a csajok, de mit szólnak majd a rajongók? A hölgyekről készült bikinis fotókat a Daily Mailen nézheted meg.

Forrás: Instagram/Skyler Kamaka
Forrás: Instagram/Skyler Kamaka

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.