A világ egyik legszexisebbnek kikiáltott nője smink nélkül lépett ki az utcára. A fiatal színésznő azonban szerintünk így is gyönyörű és természetes.

Egy nap pihenés mindenkinek jár, még egy világsztárnak is. Így gondolta ezt Mila Kunis is: kivételesen most nem bajlódott a sminkeléssel, és így sétált az utcán Londonban. A képeket itt megnézhetitek. A színésznő arca azonban így is hibátlan. Az ukrán származású szépségnek nem kell szégyenkeznie: "meztelen arccal" és melegítőben is gyönyörű. Ráadásul smink nélkül még jó pár évet le is tagadhatna.

Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Összebútorozik egymással Mila Kunis és Asthon Kutcherhttp://www.life.hu/szorakozz/20130222-mila-kunis-szineszno-es-asthon-kutcher-szinesz-osszekoltoznek-komolyodik-a.html Romantikázz a "szökőkutak városában" - Mila Kunis és Ashton Kutcher nyomábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20121213-utazas-szorakozas-program-romantikazz-a-szokokutak-varosaban-mila.html Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.html Mila Kunis várandós Kutchertől?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120727-mila-kunis-szineszno-varandos-ashton-kutchertol.html Mila Kunis anya és producer akar lennihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120720-szorakozz-mozi-film-mila-kunis-anya-es-producer-akar.html