Még mindig nem találják a 18 éves Andreát

eltűnés közösségi oldal Szabolcsik Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves sajóvámosi lány, Szabolcsik Andrea múlt hétfőn tűnt el, és azóta sem került elő.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője múlt hét végén közölte: a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja Szabolcsik Andrea eltűnését. Mint mondta, a lány édesapja tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy gyermeke március 11-én, tanítás után Miskolcról ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A lány felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre - közölte az MTI.

A kb. 162 cm magas, közepes testalkatú, 58 kg súlyú, barna hajú, barna szemű lányt nagy erőkkel keresik a közösségi oldalon is. Korábban szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint Andrea búcsúlevelet hagyott, és beugrott a Sajóba, illetve arról is beszéltek, hogy egy szeméttelep környékén megtalálták a kabátját. Azóta azonban kiderült, hogy ezek a híresztelések hamisnak bizonyultak. Az üggyel kapcsolatban bejelentés tehető személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, illetve telefonon a 06-46/514-511 hívószám 26-63-as vagy 26-68-as mellékén. Munkaidőn kívül ingyenesen hívható a 107-es vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon is.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Te meg tudod védeni magad?http://www.life.hu/anyaskodj/20130226-a-noi-onvedelem-es-az-illegalis-onvedelmi-eszkozok-bandy-kata.htmlKatalin hercegnő fiút szeretnehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130318-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-nem-tudja-hogy-fia-lesze.htmlTündéri kislánya van az egykori valóságshow-sztárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130314-imogen-thomas-egykori-valosagshowsztar-tunderi-kepet-rakott-ki-a-twiterre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.