A Life.hu új sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

A Kardashian lányok sajnos ritkán adnak okot arra, hogy megdicsérjük az öltözéküket - általában nem a testalkatuknak megfelelő darabokat választanak. Khloe Kardashian, az X-Factor kirúgott műsorvezetője azonban kellemes meglepetést okozott a héten. Több tavaszi trendet is kombinált egyszerre, az eredmény pedi kifogástalan lett. A famering és a sárga táska remek kiegészítői a fekete-fehér miniruhának. Friss és csinos, nem mondhatunk mást!

Khloe Kardashian fotó: Northfoto
Ruha - H&M 2.990 forint, Farmering - Mango 9.995 forint
Táska - Phil (taskaplaza.hu) 8.990 forint, Cipő - Vagabond 21.990 forint
Napszemüveg - H&M 1.990 forint

Öltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Michelle Williamshttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-oltozz-mint-egy-sztar-michelle-williams-divatosan-elegans-ballonkabatjaban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Natasha Bedingfieldhttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-oltozz-mint-egy-sztar-kenyelmes-es-szexi-osszeallitas-natasha-bedingfield.html