Még soha nem volt ilyen erotikus Beyoncé. Az énekesnő extradögösen pózol a homokban a Bahamákon. A kép egy kampányhoz készült, ő lett ugyanis a svéd divatmárka új arca.

Különleges címlaplányt varázsoltak Beyoncéból. Az énekesnő a H&M új arcává vált, így egy ízig-vérig nyári fotósorozatot készítettek vele. Dögös rövidnadrágban, krémszínű, nagyon mélyen kivágott felsőben, virággal a hajában fekszik egy napozóágyon a Bahamákon. Szerintünk nagyon dekoratív!

Forrás: Twitter/H&M

A szupersztár bombaformában van, senki meg nem mondaná, hogy tavaly januárban adott életet gyermekének, Blue Ivy Carternek. Az énekesnő egyébként besegít az új kollekció tervezésébe is, így dögös, nőies, igazi beyoncés rucikra számíthatunk majd.  

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Kihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.html Megmutatta tündéri kislányát Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-megmutatta-blue-ivy-nevu-egyeves-kislanyat-es-veteleserol-is-beszelt.html Beyoncé ultradögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130213-beyonce-enekesno-egy-nagyon-szexis-es-dekoltalt-ruhaban-mutatta-meg.html Beyoncé előnytelen oldalahttp://www.life.hu/szepulj/20130206-beyonce-amerikai-enekesnorol-keszult-elonytelen-kepek-a-super-bowl-fellepesrol.html Szexszel nyugtatja magát Beyoncéhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130203-beyonce-amerikai-enekesno-szexszel-nyugtatja-az-ideigeit.html