Mi történt a Willis gyerekekkel? Elsőre szinte rá sem ismertünk az egykori színészházaspár, Bruce Willis és Demi Moore lányaira. Rumer és Scout egy divatshow-ra látogattak el. Előtte benézhettek volna a fodrászhoz...

Lepukkant külsővel pózol Demi Moore és Bruce Willis két lánya, Scout és Rumer. Egy divatbemutatóra voltak meghívva, amire előzőleg otthon készültek - írja a USWeekly. Nagy büszkén posztoltak egy fotót saját Twitter oldalukra. Mi ledöbbentünk, mennyire megváltoztak a lányok.

Forrás: Twitter/TheRue

Ruhájuk finoman fogalmazva sem a legjobb választás, pláne nem egy divatbemutatóra. Arcuk piros, hajuk pedig csimbókokban lóg az arcukba. Most őszintén: mamájuk, Demi Moore még 50 évesen is jobban néz ki. Az egykori sztárpárnak egyébként van még egy lánya, Tallulah. Reméljük, a szülők ezentúl gyakrabban a csemetéik körmére néznek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Demi Moore megkopasztja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130308-demi-moore-csunyan-ki-akarja-fosztani-ashton-kutchert-a-valas.html Demi Moore 50 éves testet mutatotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130117-demi-moore-50-evesen-is-bombano-es-falja-a-30as.html A pasija és a gyerekei is dobták Demi Moore-thttp://www.life.hu/szeress/20121217-elhagyta-fiatal-fiuja-vino-schnabel-demi-mooret-aki-mar-gyerekeinek.html Széttárt combokkal fetrengett Demi Moorehttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-demi-moore-szineszno-reszegen-bulizott-lenny-kravitz-zenesz-tarsasagaban.html Demi Moore kétszer annyi idős, mint új játszópajtásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-demi-moore-ketszer-annyi-idos-mint-uj-jatszopajtasa-vito-schnabel.html