21 éves vagyok, nem lehetek ilyen kövér!

kövér Sikersztori nassolás sikertörténet életmódváltás túlsúly egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabóné Flösser Ági még csak 22 éves, de máris egy bájos kisfiú anyukája. A terhesség azonban nemcsak a babavárásról, hanem a nassolásról is szólt, így Áginak szülés után majd' harminc kiló pluszt kellett ledolgoznia. Hála kitartásának, ez sikerült is, és csinosabb, mint valaha.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.




"Az esküvőnk után négy hónappal várandós lettem a kisfiunkkal. Sajnos én is azt gondoltam, hogy kettő helyett kell ennem, és egyáltalán nem figyeltem oda sem az ételek mennyiségére, sem a minőségére. Egyszerűen élveztem, hogy nassolhatok, és ráfoghatom a terhességre. A gyarapodó kilók eleinte nem is nagyon zavartak, azt gondoltam, ez normális az én helyzetemben. Akkor gondolkodtam csak el, mikor megszületett a kisfiam, és a mérleg 86 kg-ot mutatott a 160 centis magasságomhoz. Nagyon rosszul éreztem magam, mivel azelőtt is küzdöttem önértékelési gondokkal, s most mindezek tetejébe elfogott az érzés, hogy kövér és csúnya vagyok."


Ági 2011 és 2012 karácsonyán

A kisgyerekes mindennapokban nem volt könnyű megteremteni a fogyókúrázás feltételeit, de Áginak mégis sikerült.

"Többször próbáltam különböző diétákkal leadni a túlsúlyom, ám egyik sem hozta meg a várva-várt eredményt. Egy nap viszont elszántam magam, úgy éreztem, muszáj lefogynom, mivel csak 21 éves vagyok, fiatal, nem engedhetem meg, hogy így nézzek ki. Tudatosan megpróbáltam lemondani dolgokról: elhagytam az édességeket, szénhidrátcsökkentett kenyérre váltottam, és igyekeztem minél több párolt zöldséget és friss gyümölcsöt fogyasztani. Napi szinten mozogtam, futottam, ugrálóköteleztem, haspréseket csináltam: eleinte heti 1-2 alkalommal, majd később már hetente két-háromszor. Az első pár hét nagyon nehéz volt, hiszen nem hozott látványos eredményt, és úgy éreztem, nem ér semmit a sok erőfeszítés. Aztán arra gondoltam, hogy a 26 kg túlsúly nem pár hét alatt jött fel rám, és nem is pár hét alatt fogom ledolgozni. Szépen, fokozatosan tudtam egyre többet futni, több hasprést csinálni, és egy idő után az eredmény már látható is lett."

Ági másfél év alatt 28 kilót fogyott, és sokkal jobban érzi magát.

"Ma már csak 59 kg vagyok: mivel nem olyan a testalkatom, most sem lettem nádszálvékony, de így már jobban érzem magam, magabiztosabb lettem, amiben nagy szerepe van a rengeteg pozitív visszajelzésnek is. Sokan meglepődnek, amikor elmesélem, mennyit fogytam, rám néznek, és hihetetlennek tartják a mínusz 28 kg-ot, de nekem sosem volt, és nem is lesz teljesen lapos hasam és pici derekam, ezt már elfogadtam. Azt nem mondom, hogy tökéletesen elégedett vagyok, mert még tudnék min változtatni, de már ez is nagy változás, amire igenis büszke lehetek."

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!




Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Megértettem: vagy lefogyok vagy meghalokhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130306-fogyokuras-sikertortenet-norbert-180-kilobol-mar-40-kilot-leadott.htmlViszlát 140 kiló! Misi visszaszerezte vonzerejéthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130220-fogyokuras-sikertortenet-misi-140-kilorol-fogyott-le-35-kilot.htmlZoltán: Ha belehalok is, de én leszek a győzteshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130208-fogyokuras-sikertortenet-a-pocakos-zoltan-32-kilot-fogyott-izmos-fitneszmodell.htmlÍgy kell 20 kilót fogyni szenvedés nélkül!http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130201-fogyokuras-sikertortenet-nikolett-kozel-20-kilot-fogyott-szenvedes-nelkul-fel.html10 kilót fogyott - Törékeny lány lett Eszterhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130110-10-kilot-fogyott-torekeny-lany-lett-eszter.html102 kilós fiús lányból szexi anyuka lett Brigihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121218-fogyokuras-sikertortenet-brigi-masfel-ev-alatt-37-kilot-fogyott.htmlCsodák márpedig vannak! - 50 kilót fogyott Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121213-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-andrea.htmlLászló: Álltam a szavam, ami a kockás hasat illetihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121129-kockas-hasa-lett-harom-honap-alatt-laszlonak.htmlDiétával és boksszal fogyott 50 kilót Jánoshttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121121-fogyokuras-sikertortenet-50-kilot-fogyott-janos.htmlHogy néz ki egy gebe szakács? - Így fogyott le Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121115-fogyokuras-sikertortenet-110-kilorol-fogyott-le-norbert.htmlSugárzó, csinos nő lett a 92 kilós Szilvibőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121108-fogyokuras-sikertortenet-34-kilot-fogyott-es-sugarzo-csinos-no-lett.htmlPanna után ma már megfordulnak az utcánhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121025-fogyokuras-sikertortenet-az-egykor-82-kilos-panna-utan-ma-mar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.