hajfestés szőke hajszín énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai díjátadószezon egyik legdivatosabb vörös szőnyeges eseményén sokan különleges ruhában érkeztek, de volt, aki nem az öltözékével okozott meglepetést. A magyar énekesnő, Lola például háromnapos új hajszínével jelent meg az eseményen.

Ha egy nő sötétbarnáról szőkére festeti a haját, jogosan merül fel a kérdés, vajon minden rendben van-e az életében. Az új életszakaszhoz ugyanis sokszor új külsőt - leginkább új frizurát - követel a lélek. A magyar énekesnő, Lola viszont a magazin kamerái előtt cáfolta, hogy bármilyen magánéleti válságban lenne, amikor mindössze háromnapos új frizurájáról beszélt. Azt mondta, mint minden nő, ő is sok mindent kipróbált. Most éppen szőke hajszínre vágyott, ennyi az egész. Nektek hogy tetszik Lola hajszíne?

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Megcsúnyultak Bruce Willis lányaihttp://www.life.hu/szepulj/20130321-bruce-willis-es-demi-moore-lanyai-scout-es-rumer-lepukkant.htmlDrámaian lefogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130321-christina-aguilera-enekesno-durvan-lefogyott.htmlChuck Norris öregszik! Rá se lehet ismerni a sztárrahttp://www.life.hu/szepulj/20130320-chuck-norris-szinesz-levagatta-szakallat-igy-sokkal-oregebbnek-nez-ki.htmlMegcsúnyult Eva Mendeshttp://www.life.hu/szepulj/20130318-megcsunyult-eva-mendes-szineszno-aki-a-the-place-beyond.htmlCuki bugyiban domborít a modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130318-karlie-kloss-modell-egy-bugyiban-reklamoz-fehernemut-nem-visel-melltartot.htmlA kukába dobhatjuk a sztárdiétákathttp://www.life.hu/szepulj/20130313-csak-mitosz-hogy-segitenek-a-fogyasban-a-homeopatias-szerek-amelyeket.htmlSmink nélkül meztelenek a nőkhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-a-nok-tobbsege-egy-honapot-var-azzal-hogy-smink-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.