fashion week tavasz piknik kirándulás túra farmer erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első igazi tavaszi napsugarak még mindig váratnak magukra, mi mégis tervezgetünk. Már most kiválasztottuk, milyen ruhában és kellékekkel megyünk az ibén először kirádulni, piknikezni. A Life.hu szabadtéri divattippjei következnek!

Az idei szezon nagy slágere lesz a hátizsák és a virágminta, mindkettőt bátran viselheted egy-egy kirándulás vagy piknik során. Most három stílusban, három összeállítást készítettünk nektek, melyekhez ajánlunk egy-egy kiránduláshoz elengedhetetlen kelléket is!

Tetőtől talpig farmerban

Az egyik legnagyobb farmermárkánál ma már nemcsak nadrágok kaphatók, és ennek mi nagyon örülünk. Szerezzünk be egy farmerruhát, és párosítsuk ugyanolyan anyagból készült, szegecselt hátizsákkal. Hogy az összhatás nőies legyen, válasszunk hozzájuk virágmintás baseballsapkát, és ehhez színben passzoló plédet, hogy legyen min hemperegni a parkban.


1. Farmerruha - Levi's 20.990 Ft, 2. Virágos baseballsapka - H&M 1.990 Ft
3. Szegecselt farmerhátizsák - Bershka 12.995 Ft
4. Fekete vászoncipő - Bershka 4.995 Ft, 5. Lila pléd - Ikea 895 Ft

Romantikus stílusban

Idén tavasszal a virágok nemcsak a kertekben nyílnak, a ruhásszekrényünket is ellepik - idén a virágminta divatosabb, mint valaha! A halványrózsaszín virágokkal díszített inghez vegyünk egyszerű fehér ruhát, fogjunk a kezünkbe egy piknikkosarat, hónunk alá pedig csapjunk egy romantikus mintájú takarót.


1. Virágmintás ing - F&F 4.590 Ft, 2. Fehér ruha - New Yorker 7.490 Ft
3. Törtfehér cipő - H&M 3.990 Ft, 4. Piknikkosár - Piknikkosar.hu 18.950 Ft
5. Virágos pléd - Jysk 1.500 Ft

Erdőjáró terepminta

Ha erdei kirándulásra készülünk, akkor válasszunk kényelmes, terepszínű darabokat. Ilyen ez az egyszerű kapucnis pulóver és az extra színű, de strapabíró edzőcipő. Jól jön a túra során egy hátizsák és egy sapka - a trendeket követve legyen mindkettő szegecselt. A pánttal ellátott pléd szintén nagyon praktikus, főleg, ha a takarót már semmiképpen sem tudjuk a telepakolt hátizsákba gyömöszölni.


1. Csillagos pulóver - New Yorker 5.990 Ft, 2. Terepszínű, szegecselt baseballsapka - H&M 5.990 Ft
3. Fémtermosz - Ikea 1.690 Ft, 4. Piros pléd fogóval - Piknikkosar.hu 4.490 Ft
5. Szegecselt, fekete hátizsák - Bershka 9.995 Ft, 6. Pixelmintás edzőcipő - Zara 19.995 Ft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.