terhesség hiszti szülés kim kardashian elhízás öltözködés valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van még a július, amikor szülni fog Kim Kardashian! A nyafogós celeblány állítólag már alig várja, hogy vége legyen a terhességének.

Nem hajlandó a kismamáknak készített ruhákba bújni az amerikai valóságshow-sztár, mert nem érzi jól magát a hatalmas göncökben. "Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon örültem, de ez sokkal bonyolultabb, mint amilyennek eddig gondoltam. Rosszul vagyok, mindenem felpuffadt, és hiába diétázom, egyre csak gyarapszik a súlyom" - kesergett az E! Newsnak Kim, akit meglepett, hogy a terhességnek ilyen hatása is lehet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kardashian állítólag már le is szerződött egy fitneszmagazinnal, akik szülése után segítenek neki visszanyerni korábbi alakját. Külön edzőt is felkért, aki néhány hét alatt megszabadítja fölösleges kilóitól. Ha ezek nem hoznának eredményt a celeblány alkatát illetően, akkor a plasztikai műtétek is szóba jöhetnek, de a lényeg, hogy mihamarabb lefogyjon. Ismerősök szerint Kim nagyon várja már, hogy vége legyen a terhességének.

"Még mindig a divattervezők ruháiból válogat, és nem akar kismamáknak szánt ruhákban járni" - mesélte Kim nagynénje. "Hamarosan azonban nem kap majd magára való ruhákat" - folytatta a rokon.

Kim Kardashian azonban nem hajlandó másképp öltözködni, mint a terhessége előtt. Naponta készül róla fotó, amin a szűk szoknyáiban feszít. Nemrég egy fehér, hátul cipzáros ceruzaszoknyába ment tárgyalni, ami majdnem szétrepedt a hátsóján.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Hangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.htmlBeterítette a vér Kim Kardashian arcáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130311-beteritette-a-ver-a-terhes-kim-kardashian-valosagshow-sztar-arcat.htmlKarcsúsító ruhában is hatalmas Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130222-kim-kardashian-terhes-es-folyamatosan-hizik.htmlSzexi fotók a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130220-a-terhes-kim-kardashian-realitysztar-bikinis-szexi-fotoi.htmlBikinis fotók készültek a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/szepulj/20130220-kim-kardashian-a-terhes-amerikai-realitysztarrol-szexi-fotosorozat-keszult-egy.htmlKettő helyett eszik Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130213-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-varandos-ketto-helyett-eszik.htmlKim Kardashian terhesen is mutogatja melleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130208-kimkardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-bluzt-vett-fel-terhessege-negyedik-honapjaban.htmlSmink nélkül pózolt az 56 éves színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20130322-mimi-rogers-szineszno-smink-nelkul-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlMegvan, kire hasonlít Majka kisfiahttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-fotokon-akkor-es-most-majoros-peter-muveszneven-majka-magyar-musorvezeto.htmlDivatbotrányok: Courtney Love, a zűrös özvegyhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-courtney-love-muveszno-kurt-cobain-ozvegye.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.