favágás Cara Delevingne LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húszéves modellből favágólány lett az i-D magazin fotóján.

Egy oldalt igen sok bőrt mutató trikóban, magas derekú farmerben, bokacsizmában és egy baltára támaszkodva pózol Cara Delevingne, napjaink egyik legnépszerűbb modellje. A csábosra göndörített frizura és az igen szexi trikó remekül áll a fiatal szépségnek - erről valószínűleg a férfiak is így gondolkodnak. Az pedig csak hab a tortán, hogy a felsőből majdnem kivillan Cara mellbimbója.

Forrás: i-D Magazin
Forrás: i-D Magazin

Meztelenül pincérkedik a szexi modell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130322-meztelenul-pincerkedik-lara-stone-holland-modell.htmlA szexi fiúk mocskosan szeretikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-felmeztelenul-pozolnak-a-the-only-way-is-essex-cimu-sorozat.htmlKáoszt okoztak a szexi modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-behati-prinsloo-es-candice-swanepoel-fehernemumodelleket-az-utcan-fotoztak-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.