Anne Hathaway fejfedő színésznő szépség kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákattant a fejfedőkre Anne Hathaway. Ezzel még nincs is baj, de az Oscar-díjas színésznő a legfurább darabokat húzza a fejére. Vagy ez az új divat?

Nincs ronda nő, csak "érdekes" - tartja a mondás. Na, ugyanez igaz Anne Hathaway sapkáira is. A gyönyörű színésznőnek úgy tűnik, új szenvedélye van: gyűjti a béna fejfedőket. A minap például ebben a barna csodában jelent meg:

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Nem ez az első alkalom, hogy ekkora feltűnést keltett: a minap férjével, Adam Shulmannal sétálgatott New Yorkban, miközben egy óriási kötött sapka alá rejtette a fejét. Ha már a divatbakiknál tartunk: Anne volt az, aki az Oscar-gálán végül nem Valentino ruhában jelent meg, hanem egy fáradt rózsaszín, cicimutogatós öltözékben. Nem volt jó választás az sem...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.