A Life.hu új sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Gwyneth Paltrow minden szezonban megmutatja weboldalán, hogy mivel frissíti fel a ruhatárát. Most sem tett kivételt, közzétette, melyek a kedvenc darabjai a tavaszi-nyári kollekciókból. A ruhák Gwyneth remek ízléséről tanúskodnak, de az áruk elég borsos. A nekünk legjobban tetsző összeállítás összesen 3289 dollárba kerül. Ennek kerestük meg az olcsóbb változatát. Íme!

Gwyneth Paltrow fotó: http://goop.com
Trikó - Mango 1.595 forint, Szoknya - Pull & Bear 9.995 forint
Szandál - Vagabond 19.990 forint, Nyaklánc - Zara 5.995 forint

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Öltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Michelle Williamshttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-oltozz-mint-egy-sztar-michelle-williams-divatosan-elegans-ballonkabatjaban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Natasha Bedingfieldhttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-oltozz-mint-egy-sztar-kenyelmes-es-szexi-osszeallitas-natasha-bedingfield.html Öltözz Katalin hercegnőnek olcsón!http://www.life.hu/legytrendi/20130107-masold-le-katalin-hercegno-stilusat-szered-be-a-ruhait.html