Születés baba óriási Nagy-Britannia kórház túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas baba jött világra a minap Nagy-Britanniában. A kisfiú nem kevesebb mint 7 kilót nyomott. Mérete miatt komplikációk léptek fel, nem sok esély volt rá, hogy túléli.

7 kilós csecsemőt szült egy nő Nagy-Britanniában. A kisfiú a George King nevet kapta. Mérete alapján tényleg ő a babák királya: ezzel a súllyal Anglia második legnagyobb aprósága lett. 6 hete született, de nem ment minden simán. Nézzétek meg a videót a gyönyörű, de hatalmas babáról:

Széles vállai elakadtak a szülőcsatornában és 20 percig nem lélegzett. Átszállították egy speciális kórházba. Az orvosok 10 százalék esélyt adtak annak, hogy a pici túléli. George azonban ma már otthon van és egészséges. A sokkoló élmények miatt az anyukája úgy döntött, nem akar több gyereket szülni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Jön a baba a Szombat Esti Láz táncosánálhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlTúlélte a tízemeletes zuhanást a kisbabahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130314-tizemeletes-magassagbol-lezuhant-egy-baba-tulelte.htmlFérfiak csúcsformában: indulhat a babagyártás!http://www.life.hu/gyogyulj/20130312-telen-es-koratavasszal-a-legjobb-a-ferfi-ivarsejtek-minosege.htmlEgy puszi miatt halt meg egy kéthónapos babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130305-gyilkos-csok-edesapja-puszija-herpeszvirussal-fertozte-meg-a-kethonapos-csecsemot.htmlA kisbaba, akinek három anyukája vanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130301-kisbaba-harom-anyukaval-katy-noverenek-petesejtet-felhasznalva-sogornoje-mehebe-ultettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.