szőrtelenítés borotva modell-színésznő szőrzet szépség Kate Upton férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőrős pasi nem jöhet szóba Kate Uptonnál. A modell nagyon megválogatja, kivel randizik. Olyanokkal alapból nem kezd ki, akik nem borotválják magukat. Vajon már az első randin teljes testvizsgálatot tart?

Kate Upton lerántotta a leplet. Végre kiderült, mi a férfiideálja: a modell, akinek legutóbb befestették a melleit, csak csupasz, szőrtelen pasikkal bújik ágyba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 20 éves szőke szépséget nagyon lelohasztja egy szőrös pasi látványa. Ezért inkább azokat kedveli, akik borotválják magukat mindenhol, még a kényes részeken is. Uraim, ezzel úgy tűnik, megvan a kulcs a szépséges modell szívéhez. Kate Upton még egy videóban is mesélt arról, milyen fontos számára a borotvált férfitest.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Óriási hája nőtt Kirstie Alleynekhttp://www.life.hu/szepulj/20130326-kirstie-alley-szineszno-sajat-magat-es-fogyokurajat-gunyolta-ki-as.htmlGyűjti a béna kalapokat Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20130326-anne-hathaway-szineszno-ronda-kalapokban-jelenik-meg-mostanaban.htmlÁlhasat hord Katalin hercegnő hasonmásahttp://www.life.hu/szepulj/20130326-a-terhes-katalin-hercegno-hasonmasa-meg-a-terhesseget-is-bevallalta.htmlSmink nélkül pózolt az 56 éves színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20130322-mimi-rogers-szineszno-smink-nelkul-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlFeszes popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/szepulj/20130320-candice-swanepoel-szupermodell-beavatott-feszes-popsijanak-titkaiba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.