Mostmár tényleg a gardrób mélyére süllyesztheted a sapkádat: az extra hosszúra nyúlt téli szezon után felüdülés lesz fedetlen fővel járni. Ám ha mégis hiányozna a kobakodról egy kiegészítő, válaszd a Blair Waldorf védjegyévé vált hajpántokat. Milyen fazon lesz a legnépszerűbb idén tavasszal? Megmutatjuk!

A Gossip Girl - A pletykafészek című sorozat királynője, Blair Waldorf újra divatba hozta a hajpántokat - nem csak a tinik körében. A népszerű karakter bebizonyította, hogy nincs olyan alkalom, ahová nem lehet hajpántot felvenni. Blair az iskolai egyenruhájához, a sportfelszereléséhez és az esélyi ruhájához is talált megfelelő stílusú hajbavalót. A kislányosnak tartott kiegészítő újra meghódította a világot, így idén tavasszal csipkés, fém és bőr változatban is hordhatod.

Masnis


A masnis hajpántok minden frizurahosszal és -típussal jól mutatnak. Az idei trendpaletta igazán széles: a tervezők a bájos kislányos fazon mellett rockosabb, szegecsekkel díszített fazont, illetve bőr hatásút is a piacra dobtak. A színskála főként a rózsaszín és vérvörös között mozog. Ha még nem vagy otthon a hajpántviselésben, ezzel a darabbal kezdd!

Blair Waldorf: http://encoreuneminute.tumblr.com
1. Bijou Brigitte 4,95 euró, 2. Bershka 1.395 forint, 3. Stradivarius 1.595 forint

Blair Waldorf így hordaná:
Blair a masnis hajpántjaival megtölthetné egy átlagos magyar lány gardróbját. A hatalmas méretűek és az egészen aprócskák is megtalálhatók a szekrényében. Szinte minden anyaggal, fazonnal, színnel és mintával viselte, főleg iskolai eseményeken és társasági összejöveteleken. Igazi alapdarabnak számít!

Széles


A széles kialakítású hajpántok főleg vastag szálú, dús hajjal mutatnak jól. Az idei szezonban a kislányos változat helyett a nőies fazonok hódítanak: a tervezők a pasztell alapszínt strassz- és tolldíszítéssel, illetve köves berakással álmodták meg. Ha kényelmetlennek érzed a műanyag típust, válassz természetes anyagból készült változatot, például csipkét.

Blair Waldorf: http://thebrunetteprep.tumblr.com
1. Pimkie 4,99 euró, 2. és 3. H&M 3.990 forint

Blair Waldorf így hordaná:
A sorozatszereplő a vastag hajpántok határozottságát lágy anyagokkal kombinálta, így ért el romantikus hatást. A sorozatban a vastag hajpánt színe általában a felsőrésszel harmonizált, de előfordult, hogy a táskájához vagy a cipőjéhez választotta a kiegészítőt.

Elegáns

Az elegáns hajpántok kiengedett és összefogott hajjal is jól mutatnak. Általában színezett fém alapra készülnek, amit a dizájnerek kövekkel, strasszokkal ékesítenek. Bár az anyagösszetétel alapján nehéznek gondolnád, valójában elég könnyű, egész nap viselhető. A klasszikus hajpánt-kialakítás mellett idén a kényelmesebb gumírozott típust is megtalálod az üzletekben.

Blair Waldorf: http://brideindream.wordpress.com
1. Pimkie 3,59 euró, 2. Pimkie 7,99 euró, 3. Bijou Brigitte 7,95 euró

Blair Waldorf így hordaná:
Az Upper EastSide királynője szinte minden héten részt vett valamilyen fontos bálon vagy gálavacsorán. Az ékkövekkel díszített hajpántokat ezért nemes anyagokkal és élénk színekkel párosította. Alkalmi frizurákkal, fonott hajjal mutatott a legjobban. A sorozat záró epizódjában, az esküvőjén is ilyen hajpántban jelent meg.

 

Divatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.html Micsoda test! Mihalik Enikő megmutatja melleit, és élvezi! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130330-mihalik-eniko-magyar-modell-felmeztelenul-pozol.html Élettelen modellek a reklámokban (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130327-bizarr-fotok-halott-modellek-a-divatmarkak-reklamfotoin.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html Lecsapott a világcég Palvin Barbirahttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-palvin-barbara-magyar-modell-az-intimissimi-fehernemucegnek-pozol.html Átalakítunk! Élete legszebb napját élhette újra Andreahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130326-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html