Micsoda baleset! Lauren Conrad, a híres televíziós személyiség haja véletlenül rózsaszínű lett. De megkockáztatjuk, hogy még ez is jól áll neki!

Pink hajkoronával tündököl Lauren Conrad. A Laguna Beach sztárja eredetileg nem így tervezte. Barátjával azonban Indiába utazott a színek fesztiváljára, ahol az a szokás, hogy tarkabarka porokat és festéket dobálnak mindenkire. Íme a festékcsata eredménye Lauren haján:

Forrás: Webstagram/LaurenConrad

A híresség úgy néz ki, mint akire ráborult egy vödör festék. Megpróbálta kimosni a festéket a hajából, de nem járt sikerrel. Úgy tűnik, egy darabig benne marad ez a pinkes árnyalat, de a sztár nem bánja, inkább kiélvezi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Ilyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html Nem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.html Lecsapott a világcég Palvin Barbirahttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-palvin-barbara-magyar-modell-az-intimissimi-fehernemucegnek-pozol.html Meztelenül pózol a Forma-1-es örökösnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-tamara-ecclestone-modell-meztelen-kepei-a-playboy-majusi-szamaban-jelennek.html