Németh Kristóf szülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan két éve már annak, hogy Németh Kristóf a válásáról mesélt a Life.hu oldalain. Azóta azonban sokat változott a helyzet a színész és volt felesége között.

A Barátok közt Gézája és volt felesége, Niki meglepő módon másfél évvel a válásuk után ott tartanak, hogy mindketten szeretnének egy lányt, hogy közös fiuknak, Lócinak legyen egy kishúga - írja a Blikk. A színész és Niki között a válás ellenére is nagyon erős érzelmi kötődés van, Kristóf pedig állítása szerint még nincs túl Nikin. A pár kapcsolata évekkel ezelőtt, kisfiuk, Lóci születése után kezdett megromlani, és mire a pici kétéves lett, elmúlt köztük a szerelem. Kristófnak a válása óta a fián kívül senki sincs az életében - írja a napilap.

Forrás: Németh Kristóf
Forrás: Németh Kristóf

Az utóbbi években azonban sok minden megváltozott a pár kapcsolatában, most pedig mindketten ott tartanak, hogy házasság nélkül, de együtt is boldogok lehetnének. Mindketten vágynak egy kislányra, és az sincs kizárva, hogy a történtek ellenére újra megpróbálják együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.