A planking után új internetes hóbort dívik: ez a hadokening. Itt nem vízszintes testhelyzetben kell lefeküdni fura helyekre, hanem a fényképezés pillanatában fel kell ugrani jó magasra.

Új online őrület hódít az interneten. A planking után, amikor bizarr helyekre kellett vízszintes pózban lefeküdni, itt az új dili, a hadokening - írja a ukeonline.com. A szenzáció a Távol-Keletről érkezett. Sok értelme nincs, de nagyon vicces. 

Forrás: knowyourmeme.com
Japán iskoláslányok gyakorolják a hadokeninget

A fotózás pillanatában úgy kell csinálni, mintha egy láthatatlan energiagömböt vágnánk hozzá a másikhoz, aki a becsapódás erejétől épp elszáll. A képek alapján ehhez jó sok gyakorlásra és állóképességre lehet szükség. Még több vidám fotót találhattok itt! Lányok, lehet kezdeni a gyakorlást akár otthon, a családban, akár a munkahelyen. A lényeg, hogy jól szórakozzatok!

 

Divatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.html Szanaszét vágott ruhában a dögös modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-adriana-lima-brazil-modell-egy-dogos-szetvagott-ruhaban-pozolt-egy.html Festékcsatázott a tévésztár - odalett a hajahttp://www.life.hu/legytrendi/20130329-lauren-conrad-televizios-szemelyiseg-haja-veletlenul-pink-lett.html Fehérneműre vetkőztek a legdögösebb angyalokhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130328-lifenight-fehernemuben-fotoztak-behati-prinsloo-es-alessandra-ambrosio-modellt-a.html Ilyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.html