A különböző mintájú és színű textilek keverése egyre népszerűbbé válik a lakberendezésben, azoban van pár szabály, amit jó megfogadni. Nézd meg a Helló Mangó blog tippjeit - látványos képekkel mutatja be, mit érdemes és mit nem összepárosítani.

Óvatos lakberendezők díszpárnákkal kezdjék, mert elképesztően látványos tud lenni, ha egy egyszínű kanapéra különböző mintájú párnákat teszünk - ezt például a kezdő lakberendezőknek is jó szívvel ajánlják.

A bátrabbak már keverhetik a párna és a takaró mintáit, a legmerészebb dekorosok pedig odáig mehetnek, hogy a csíkos, a pöttyös és a virágmintás is  gyönyörűen keveredhet a lakásban. Csodaszép kombinációkat és hatalmas melléfogásokat is találsz a Helló Mangó blogon, ha IDE kattintasz!

Forrás:  www.katieridder.com

Lakj a kedvenc filmedben! - Trendi dekorötletekhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20111010-lakj-a-kedvenc-filmedben-trendi-kiegeszitok-es-dekorotletek-a.html Szemet gyönyörködtető dekorötletek az erkélyrehttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120615-szemet-gyonyorkodteto-dekorotletek-az-erkelyre.html Csomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.html Dekortippek fürdőszobába, ha albérletben lakszhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120724-mutatos-dekoracios-otletek-a-furdoszobaba-ha-alberletben-laksz.html