Megosztotta szépségtitkát Scarlett Johansson. A gyönyörű színésznő arca azért néz ki mindig makulátlanul, mert egy különleges folyadékkal locsolgatja.

Almaecettel tisztítja az arcát Scarlett Johansson. Elsőre kissé durvának tűnik ez a módszer, de a színésznő esküszik, hogy ettől szép és egészséges a bőre, ráadásul még a pattanások ellen is jót tesz.

Forrás: AFP

A 28 éves szépség, akit idén jegyeztek el, kikotyogta azt is, hogy csak olyan rúzst használ, amely kondicionálót tartalmaz, mivel az sokkal tartósabb. Most már tudjuk, miért néznek ki mindig kifogástalanul védjegyévé vált, telt ajkai.

Eljegyzési gyűrűt villantott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20130220-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-gyemantgyurut-hord-az-ujjan-talan-romain.html Nem házasodik újra Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20130103-scarlett-johansson-nem-hazasodik-ossze-baratjaval-romain-dauriac.html Kiadós tavaszi bőrhibamustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130403-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-szakertoje-atveszi-a-legjellemzobb-borhibakat.html Nem hord rikító színű ruhát a szépségnagykövethttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130403-hajda-eszter-lett-magyarorszag-szepsegnagykovete.html Smink nélkül is gyönyörű a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20130403-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-smink-nelkul-is-gyonyoru.html