fáradtság színésznő smink nélkül Ügyféllista (sorozat) szépség Jennifer Love Hewitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha másnapos lenne, úgy fest Jennifer Love Hewitt. Az amúgy bájos színésznő nagyon előnytelenül ment vásárolni: arca nyúzott, szeme karikás, haja kusza. Ez nem az ő napja volt...

Megmutatta smink nélküli arcát Jennifer Love Hewitt. Az Ügyféllista sztárja fáradt, kimerült ábrázattal indult shoppingolni. Őszintén szólva nem állt jól neki ez a természetesség. Az előnytelen képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 34 éves színésznő sápadt, arca ráncos. Ehhez képest éles váltás, hogy egy hónapja még bombaformában, bikiniben pózolt egy magazin címlapján. Kijelenthetjük: a filmsztár sokkal jobban néz ki, ha profi szakemberek veszik kezelésbe, és van rajta egy kis alapozó.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Jennifer Love Hewitt dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-dogosebb-mint-valaha-jennifer-love-hewitt-szineszno-aki-jogaval-es.htmlBanánnal a szem alatti táskák ellenhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-banannal-a-szem-alatti-taskak-ellen-kiderult-a-szepito-etelek.htmlAlmaecettel szépül Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-scarlett-johansson-szineszno-elarulta-hogy-almaecettel-tisztitja-arcat.htmlJennifer Lawrence mellei nem bírtak magukkalhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-lifenight-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-a-napos-oldal-sztarja-majdnem.htmlÍgy néz ki a Barbie baba smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130405-barbie-baba-smink-nelkuli-foto.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.