Ki a botoxra, ki a ráncfelvarrásra, vagy a csodakrémekre esküszik, de akad pár olyan híresség is, aki bizarrabb módszerrel tartja formában magát: még  a bárányembrióktól sem riadnak vissza, ha szépségük megőrzéséről van szó.

Parfüm szokatlan helyen

Halle Berry - akinek nemrég első terhesfotóját is láthattuk - nemcsak dekoltázsával keltette fel a figyelmet a Conan O'Briennek adott interjújában, de egyedi szokásával is: a színésznő azokkal ellentétben, akik a csuklójukra vagy a nyakukra fújnak parfümöt, a combjait illatosítja. Mindez már csak azért is praktikus Halle szerint, mert az illat így felmelegszik, és jobban érvényesül, másrészt így nem hagy erős illatnyomot megölelt ismerősein. A színésznő, aki egyébként az elmúlt években több illathoz is adta a nevét, meg van róla győződve, hogy ez a megfelelő formája a parfümözésnek.

Forrás: AFP

A Született feleség vörösboros fürdőben fiatalodik

Halle Berry nem az egyetlen híresség, aki furcsa téziseket vall a szépség megőrzéséről. Scarlett Johansson például almaecettel borogatja az arcát, a Grace klinika vörös színésznője, a 45 évesen is bombaformában lévő Kate Walsh az emu zsírjára, Teri Hatcher pedig a vörösboros fürdőre esküszik. Arról nem tudni, hogy a bizarr vörös fürdő mellé még iszik-e a nedűből, mindenesetre a  fürdővízbe öntött bortól saját bevallása szerint bársonyos és puha lesz a bőre. A szőlőmagokban található nagy mennyiségű, polifenol nevű antioxidáns ugyanis gátolja az öregedést, emellett jót tesz a vérkeringésnek is, és stresszoldó hatása sem utolsó. Szüksége is van a fiatalodásra a színésznőnek, hiszen a címlapok ma már azt írják, lánya gyönyörűbb, mint maga a színésznő.

Forrás: AFP
Kate Walsh színésznő

Demi Moore szépségét a piócáknak köszönheti

Ashton Kutcher exneje, aki még 50 évesen is szereti mutogatni jól karban tartott testét, egy kevéssé kellemes formáját választotta a fiatalodásnak: orvosi piócákat tetetett a bőrére. Épp Ausztriában járt tisztító kezelésen, mikor ezt a módszert is felajánlották neki, s nem sokkal ezután már egy pióca landolt a köldökén. Az állatkák állítólag nagyon jó hatással vannak a szervezetre, a nyálukban található hirudin nevű anyag immunizáló, élénkítő, érgörcsoldó hatású. Miután egy piócával megbirkózott, az orvosok még többet elhelyeztek Demi testén, amiről természetesen büszkén mesélt később David Lettermannek.

Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow-nak a kígyóméreg segít

A gyermekeit olykor éheztető Gwyneth Paltrow szépsége sem csupán a genetikának köszönhető: állítólag már kígyómérget is bevetett a ráncok ellen - egy szemtanú legalábbis látta a színésznőt, amint épp egy ránctalanító kígyómérget tartalmazó krémmel kezelik. A hatvanas éveit taposó színésznő, Debbie Harry még ennél is bizarrabb módszert alkalmazott: korábban tizenegy alkalommal kapott bárányembriók sejtjeiből készült injekciókat. A ráncfelvarrástól, a hormonkezeléstől, és egyáltalán, az idő múlásától azonban ez sem védte meg.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.
Hová tűnt Jennifer szépsége?http://www.life.hu/szepulj/20130408-jennifer-love-hewitt-szineszno-smink-nelkul-faradtan-sapadt-arccal-ment.html Csábíts te is pókszempillákkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130327-a-pokszempilla-az-uj-trend-keszits-te-is-magadnak-.html Almaecettel szépül Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-scarlett-johansson-szineszno-elarulta-hogy-almaecettel-tisztitja-arcat.html Öltözz szexi matrózlánynak!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130403-hogyan-legyek-jo-no-matroz-stilus-soha-nem-megy-ki.html Így néz ki a Barbie baba smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130405-barbie-baba-smink-nelkuli-foto.html