fashion week modell Abbey Clancy meztelen magassarkú cipő Hunger magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemtelenül merész fotók készültek Abbey Clancyről. A szőke modell az egyik magazinban teljesen pucér, csak egy magas sarkú cipőt visel, ráadásul duplán láthatjuk a szépséget.

Megmutatta formás testét a szőke topmodell. Abbey Clancy ledobta ruháit a Hunger magazinnak. Szép lábaira azért egy szexi topánkát felhúzott.

Forrás: Twitter/OfficalClancy
Forrás: Twitter/OfficalClancy

A meztelen lány egy tükrös padlóra hajtotta a fejét, így duplán élvezhetjük a látványt. A magazin tavaszi-nyári számában 10 oldalon keresztül lehet csodálni a 27 éves modell domborulatait.

Szexi doktornő lett Ronaldo szerelmehttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-lifenight-szexi-doktornokent-pozol-irina-shayk-orosz-modell-cristiano-ronaldo.htmlMenyasszony lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-palvin-barbi-modell-menyasszonyi-ruhaba-bujt-mert-a-rosa-clara.htmlSosem visel alsónadrágot az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20130408-simon-cowell-az-xfaktor-sztarja-allitolag-sosem-szokott-alsonadragot-huzni.htmlCiki divatbakit vétett Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130407-gwyneth-paltrow-szineszno-ciki-divatbakit-vetett-amikor-a-cipoje-talpan.htmlDivatbotrányok: A Minaj-hadművelethttp://www.life.hu/legytrendi/20130403-nicki-minaj-botranyos-enekesno-szerepel-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.