Sarka Kata műsorvezető egészség aggódás kórház fogyókúra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata diétázik. A szépség nemrég jött ki a kórházból, és azt mondja, egészségesebben szeretne élni. Férje, Hajdú Péter aggódik, és az interneten kért segítséget.

Sarka Kata fogyókúrába kezdett, aminek férje nagyon nem örül. Hajdú Péter a Facebookon kért segítséget. Azt szeretné, ha az emberek meggyőznék feleségét arról, hogy úgy tökéletes, ahogy van, és beszéljék le a diétázásról - írja a Bors.

Forrás: Instagram/katasarka
Forrás: Instagram/katasarka

A csinos Kata minden reggel edz

A Bors megkereste a kétgyermekes édesanyát, aki azt állítja, férje félreértette őt. "Csak arról van szó, hogy szeretnék egészségesebben élni. Nem fogyni akarok, hanem tudatosabban táplálkozni és többet mozogni. A mostani betegségem egy figyelmeztetés volt számomra, hogy jobban figyeljek magamra" - fejtette ki. Ahogy a Life.hu is megírta, néhány hete kórházba került, kínzó fejfájása miatt. Orvosa a kontroll során szigorúan megtiltotta, hogy koplaljon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Szabó Zsófi és Sarka Kata az idei Glamour-gálán

Kata erre úgy reagált, soha többé nem akar kórházba kerülni, ezért nagyon óvatosan csinálja a mostani diétát is. Főleg bio alapanyagokból készült ételeket, halat, csirkét, sok gyümölcsöt és salátát eszik, és naponta sportol. Hajdú Péter azonban továbbra is aggódik, és szerinte nem normális, amit párja csinál - írja a lap.

Kórházba került Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sarka-kata-magyar-celeb-hajdu-peter-felesege-rosszul-lett-korhazba.htmlMegbünteti gyermekeit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermekei-noncsi-es-david-ket.htmlSzöszi szívtipró Sarka Kata kisfia - fotó!http://www.life.hu/anyaskodj/20130312-sarka-kata-es-hajdu-peter-kisfia-david-tunderien-nez-ki.htmlSzabadulna intim testékszerétől Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-sarka-kata-magyar-celeb-szabadulna-intim-testekszeretol.htmlMindenkit megvert Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sarka-kata-squashban-legyozhetetlen-a-media-squash-kupan-ismet-elso.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.