Egyre cukibb az egykori playmate, Holly Madison kislánya. A szőke modell elárasztja közösségi oldalát friss fotókkal. A legutóbbin épp hatalmas szemekkel nézelődik a baba kis manófüleivel.

Holly Madison kislánya szépen cseperedik. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori playmate a múlt hónapban mutatta meg a csöppséget. A nyuszilány közösségi oldalára posztolta a legfrissebb sztárfotót a babáról. Azt írta a kép alá: olyan, mintha manófülei lennének.

Forrás: Twitter/hollymadison

Szerintünk a Rainbow, magyarul Szivárvány nevű csöppség gyönyörű, és inkább olyan, mint egy kis angyal. Anyukája előtt pedig le a kalappal, mert a szülés után egy hónappal már bombaformában van.

Megmutatta újszülött babáját Holly Madisonhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megmutatta-nemreg-szuletett-kisbabajat-holly-madison-egykori-playmate.html A 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-penelope-cruz-szineszno-mar-a-hetedik-honapban-jar-masodik-gyermekevel.html Terhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.html Felakasztotta magát egy 9 éves kislányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-egy-9-eves-kislany-felakasztotta-magat-mert-ugy-erezte-szulei.html Fülöpnek hívhatják a trónörökösthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-fulop-hercegrol-kaphatja-nevet-vilmos-es-katalin-szuletendo-gyereke.html