Érdekes ötlettel rukkolt elő a kormány: segítenek a párkeresésben és házasodásban. Május végén indul a párválasztó program. Ti kértek az állam segítségéből?

A házasság nem divatjamúlt forma, hanem megerősíti a férfi-nő kapcsolatot - ezt Soltész Miklós, szociális államtitkár mondta Debrecenben, miután bejelentette, hogy május 26-án Táncválasztó, párválasztó címmel mozgalmat indítanak egyetemista fiataloknak. A cél, hogy azoknak segítsenek, akiknek a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés. Részleteket nem tudni.

Forrás: Thinkstock

Az államtitkár hozzátette: a felkészült, felelős gyermekvállalás, családalapítás kihat a gazdaságra, a népjóléti rendszerre, ezért nem mindegy, hány gyerek születik. A politikus a családok anyagi támogatása mellett fontosnak nevezte a szimbolikus, lelki segítségnyújtást is ezen a területen, ide sorolva a családbarát munkahelyeket. Ezért idén is elindítják a Családbarát munkahely pályázatot. Összesen 23 millió forintra lehet jelentkezni.

Borzalmas tragédiák az királyi családbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130328-halva-szuletett-az-angol-kiralyne-elso-szulott-kislanya-borzalmas.html Megsértette Katalin hercegnő Kim Kardashianthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-kim-kardashian-valosagshowsztar-ajandekot-kuldott-katalin-hercegnonek-aki-nem-reagalt.html A 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-penelope-cruz-szineszno-mar-a-hetedik-honapban-jar-masodik-gyermekevel.html Terhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.html