kendő fashion week tavasz kiegészítő sál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruhatárunkat látványosan és olcsón felfrissíthetjük egy kendővel. Ráadásul a szeszélyes tavaszi időjárásban is jó szolgálatot tehet egy-egy ilyen darab. A Life.hu kendőkörképe következik, négy stílusban!

Egy könnyed sál, egy különleges mintájú kendő a legegyszerűbb ruhát is feldobja. Ha nem szeretnénk sokat költeni, de a tavalyi ballonkabátunkat vagy éppen kedvenc tavaszi összeállításunkat szeretnénk feldobni, akkor ez a kiegészítő a legjobb választás!

Csíkos

A csíkos minta örök klasszikus, nem véletlen, hogy a 2013-as kendőkínálatban is fellelhető. A csíkos sálakat egyszínű darabokkal kombináljuk, aki pedig egy kis rafinériát szeretne csempészni az összeállításába, az válasszon olyan kendőt, ahol a csíkos mintát más grafikákkal kombinálták.
Life.hu tipp: Legjobb, ha a csíkos kendőket egyszerűen a nyakunk köré tekerve viseljük.


1. Szürke-fehér-zöld csíkos kendő - Levi's 6.490 Ft
2. Zöld-fehér kendő - H&M 1.490 Ft
3. Barna-bordó-rózsaszín és fehér csíkos kendő - Springfield 4.995 Ft

Indiai

Az indiai fenyőtoboz, azaz a paisley minta már tavaly tavasszal hódító útra indult. Az indiai mintaelemekkel készült kendők idén nagyon divatosnak számítanak. Vásárolhatunk sál fazonú, de háromszög alakra hajtható verziókat is. A mintahalmozás ebben az esetben sem javasolt, inkább egyszínű ruhákkal kombináljuk.
Life.hu tipp: Ezeket a kendőket lazán dobjuk a nyakunk köré!


1. Fekete-fehér fenyőtoboz mintás kendő - H&M 2.990 Ft
2. Rózsaszín indai kendő - Levi's 6.490 Ft
3. Kék mintás kendő - H&M 3.490 Ft

Festékes

A vízfestékszerű és batikolt hatású textilek olyan magyar tervezők kollekcióiban is felfedezhetők voltak korábban, mint például Tomcsányi Dóri. Ha ezt a trendet jelzésértékűen szeretnénk követni, akkor válasszunk festékes hatású kendőket.
Life.hu tipp: Kicsit hippis stílust eredményez egy ilyen nyakbavaló, így inkább a merészebb olvasóinknak ajánljuk!


1. Kék, vizes hatású kendő - New Yorker 2.390 Ft, 2. Batikolt hatású kendő - New Yorker 2.990 Ft
3. Pasztell színű kendő - H&M 2.990 Ft, 4. Sárga-barna ASIA Center - Shiva 1495 Ft
5. Zöld foltos ASIA Center - Shiva 995 Ft

Minták

Természetesen a kendőket sem kerülik el a minták, a tervezők a legkülönfélébb grafikákat tették ezekre a textilekre. Találunk kedves masnikkal vagy pöttyökkel díszített sálakat, de a szitakötők és a festékpacaszerű grafikák is megtalálhatók a kínálatban.
Life.hu tipp: Az állatos, például kolibris és szitakötős sálak a szezon biztos befutói, viseld nőies ruhákkal!


1. Masnis kendő - F&F 1.890 Ft, 2. Szitakötős kendő - Springfield 4.995 Ft
3. Mintás kendő - New Yorker 2.390 Ft, 4. Zöld pöttyös sál ASIA Center - Shiva 795 Ft
5. Rózsaszín pöttyös sál ASIA Center - Trend 1000 Ft

Divatbotrányok: Ahol a sztárok is levetkőznekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130411-divat-es-botrany-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-playboy-magazin.htmlKim Kardashian mégis képes jól kinéznihttp://www.life.hu/legytrendi/20130414-kim-kardashian-terhes-valosagshow-sztart-csinos-ruhaban-fotoztak.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-divat-trend-lilu-elegans-viselete-a-szobat-esti-lazban-hetkoznapi.htmlKell egy tavaszi kabát!http://www.life.hu/legytrendi/20130408-divat-trend-tavaszi-kabatok-dzsekik-ballonkabat.htmlÁtalakítunk! Laura pasijának leesett az állahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.