Kate Upton teste még mindig elképesztő.

Míg mi még csak javában várjuk a nyarat, Kate Upton már bikiniben pózolva csücsörít vissza ránk az Accessorizes tavaszi-nyári kampányának képein. Az óceán hűs vizében ülve, napbarnítottan és persze a legtrendibb ruhákban és kiegészítőkben. Ráadásul azzal az álomszép testtel, melyet nők milliói irigyelnek világszerte.
A modell-színésznő a sok vízre és alvásra esküszik, mi pedig kénytelenek vagyunk elhinni neki, hiszen az eredmény lenyűgöző. A képeket a blogon nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: www.uk.accessorize.com

Meghökkentő! Alvás közben nő a pocak!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-meghokkento-teny-a-hizasrol-alvas-kozben-no-a-pocak.html A színésznő drogozott a fogyás érdekébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-joan-collins-szineszno-mindent-bevetett-a-fogyas-erdekeben.html 5 szuper zöldség áprilisrahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130411-turbozd-fel-az-immunrendszered-ime-5-szuper-zoldseg-aprilisra.html Az öt legrosszabb diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130409-egeszseg-es-fogyokura-ime-az-ot-legrosszabb-dieta.html 150 kilót fogyott egy egész családhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130409-fogyas-es-dieta-150-kilot-fogyott-a-robinson-csalad.html Neked is bomba tested lehet - Íme Dukai Regina sportjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-dukai-regina-modell-sportol-pilates-es-joga-orakra-jar-szabogyozokedvenve.html