19 éves kora óta sokat fogyott Amanda Seyfried színésznő, amit leginkább csak a mellei - és azok rajongói - bánnak.

A 27 éves Amanda Seyfried színésznő melleiről is említést tett az Allure magazin májusi számában, amelynek címlapján szerepel.

Forrás: AFP

A gyönyörű színésznő a címlapinterjúban elmesélte, hogy nem is olyan rég látott magáról egy fotót a 19 éves kori önmagáról. Amit megállapított, hogy a mellei lényegesen nagyobbak voltak akkor - egészen pontosan D-kosaras melltartót kellett viselnie, míg most C-kosaras elég neki. Azóta ugyanis sokat fogyott. "Volt valami egészen gyönyörű a méretükben" - merengett a színésznő, aki szerint mindenki magasról tojik erre az egész problémára, csak ő nem.

Senkinek sem kell Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130129-amanda-seyfried-hugh-jackman-josh-harnett-es-eddie-redmayne-utan.html Mindenkit elcsábít Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130116-amanda-seyfried-hugh-jackmannal-csokolozott-eddie-redmayneel-a-golden-globe.html Véget érhet a románc Amanda Seyfried és Josh Hartnett közötthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120607-szerelem-parkapcsolat-amanda-seyfried-szakit.html Aszkéta lett Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-aszketa-lett-amanda-seyfried.html