Nem csoda, hogy erről a gyönyörű babáról hétről hétre újabb fotót posztol a mamája. Shakira és Gerard Piqué kisfiát ugyanis nem lehet nem imádni. A kis "Milanbaba" legutóbb a The Voice stúdiójában járt, mert a mamája munka közben is maga mellett akarta tudni őt.

Legutóbb is Shakira posztolt egy tündéri képet a kis Milanról, akkor a kisfiú épp útvelet kapott. Ez a gyönyörű baba úgy tűnik, hogy a büszke anyuka eszét is elvette. Shakira ugyanis nem akart olyan anyuka lenni, aki folyamatosan babaképeket oszt meg. A rajongók - köztük a Life.hu szerkesztői - szerencséjére azonban nem tartja be az ígéretét.

Forrás: Facebook/Shakira

A bociszemű kisfiú hamarosan eléri a háromhónapos kort. Szépen cseperedik és alig van egy szabad perce. Legutóbb például meccsen volt, elkísérte papáját a Barcelona stadionjába. A csillogó szemű "Milanbaba" szeme már most is a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Egyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.html Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.html Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Shakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Megszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html Intim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html