A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Amerikában beköszöntött a fesztiválszezon, múlt hétvégén, április 12-14-én tartották a Coachella zenei fesztivál (Coachella Valley Music and Arts Festival) első etapját, most hétvégén pedig folytatódik a buli. A kaliforniai fesztivál rengeteg hírességet vonz, Beyoncé testvérét, Solange Knowlest is itt kapták lencsevégre. Az énekesnő egyszerűen elragadóan nézett ki ebben a friss, nyári összeállításban, a szoknyáját különösen irigyeljük. Természetesen nem valamelyik színpad előtt ugrált ebben a fehér blúzban, hanem éppen fellépésre igyekezett, ő volt a The XX együttes meglepetésvendége. Solange világhíres nővéréről, Beyoncéról el sem tudjuk képzelni, hogy ilyen laza, egyszerű szerelésben lépjen fel, ő inkább a mellbimbóit mutogatja.

Ha szeretnél Solange-hoz hasonlóan ragyogni valamelyik nyáresti buliban, akkor ezeket a darabokat válaszd:

Solange Knowles fotó: Northfoto
Szoknya - Mango 9.995 forint, Top - H&M 3.990 forint
Szandál - Vagabond 19.900 forint, Napszemüveg - Zara 6.595 forint

Öltözz úgy, mint egy sztár: Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-divat-trend-lilu-elegans-viselete-a-szobat-esti-lazban-hetkoznapi.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Michelle Williamshttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-oltozz-mint-egy-sztar-michelle-williams-divatosan-elegans-ballonkabatjaban.html