Divatbotrányok: prostis dívák a színpadon

prosti Christina Aguilera katy perry Rihanna Madonna énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popkarrierhez kötelező a prostis megjelenés? Erről lehetne vitatkozni. Az azonban tény, hogy a popszakma legnagyobbjai koncerteztek már zavarba ejtő szettekben, sőt többnyire így tesznek ma is. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ez alkalommal a legprostisabb összeállításokat gyűjtöttük össze.

Erotikus produkcióval szórakoztatni a közönséget nem újdonság. A sikerhez vezető út pedig neccharisnyával és fűzővel van kikövezve. Hergeld a publikumot kéjes műsoroddal és a bevétel az egekbe szökik - biztosan ezt javasolná Taylor Momsen és Lady Gaga, Rihanna vagy éppen Christina Aguilera is. Nem különben Madonna, a pop nagyasszonya. Ha létezik a ribancosan fellépő sztároknak ősanyja, kétségtelenül ő az. Madonna már akkor is melltartót, sőt melleket villantott a színpadon, mikor kolléganőinek egy része meg sem született. Az ifjú Madonna lelkesen vetkőzött, és még mindig szívesen mutogatja korosodó fenekét és kebleit is. Még ha kritizálják is, ő sosem áll le. Felvág és bevág, de mi így szeretjük!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taylor Momsen, a Gossip Girlből ismert színésznő, énekesnő a gótribancos összeállításokra esküszik. A Pretty Reckless koncertjein szinte mindig combfixes, fűzős kombinációban látható, de nincs ez másként a vörös szőnyegen sem. Míg a hölgyek többsége puccos ruhakölteményekben pózol, ő áttetsző, csipkés dresszben és bőrkabátban. Momsen kisasszony a "panda-sminkjéről" sem tud lemondani, hiszen ez a megjelenésének nélkülözhetetlen része. Porcelánbőr, drámai ajkak és feketére vagy éppen vörösre festett szemek. Visszafogottság? Kizárva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Itt van Rihanna is, aki 2006 óta szárnyal, már ami az erotikus produkciókat illeti, sokak nagy örömére. Ő a neccharisnya, a szegecsek és a tüll triumvirátusára esküszik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gagától már megszokhattuk a kihívó öltözködést. Ő az extrém erotika koronázatlan királynője. Fellépőruháit nemcsak a legnevesebb divatkreátorok tervezik, hanem saját maga és barátai is. Véleménye szerint a divat az egyik legfontosabb dolog a világon. Nem ritka, hogy az ihletet zenéihez is ruhadarabokból meríti.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A férfi, aki a legtöbb nőt pucérra vetkőztette



Christina Aguilera nagy utat tett meg a Mickey Mouse Clubtól egészen napjainkig. Ez persze mind karrierjére, mind stílusára igaz. Prostis szettekben azonban nála sincs hiány. Az énekesnő kedvencei a fekete és fehér összeállítások, a csipke és a bőr. Az emlékezetes "csókos" díjátadón például luxusprostinak öltözött. Hófehér shortot, csipkebodyt és nem éppen szolid ékszereket viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Prostis dívák esetén is vannak persze határesetek. Ilyen például Pink. Az énekesnő meglehetősen vagány, olykor azonban belecsap a lecsóba és vadul mutogatni kezdi magát. Vagy akár Katy Perry, aki mostanában inkább pin-uposra veszi a figurát, de még így is akadnak igen merész összeállításai.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Divatbotrányok: Ahol a sztárok is levetkőznekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130411-divat-es-botrany-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-playboy-magazin.htmlDivatbotrányok: A Minaj-hadművelethttp://www.life.hu/legytrendi/20130403-nicki-minaj-botranyos-enekesno-szerepel-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban.htmlDivatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.htmlDivatbotrányok: Courtney Love, a zűrös özvegyhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-courtney-love-muveszno-kurt-cobain-ozvegye.htmlDivatbotrányok: Karl, a divatistenhttp://www.life.hu/legytrendi/20130314-a-divatbotranyok-sorozatban-karl-lagerfeld-divattervezo-a-divatszakma-es-a.htmlDivatbotrányok: Pirelli újratöltve (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130226-a-lifehu-divatbotranyok-soorzataban-a-pirellinaptarak.htmlDivatbotrányok: Sztárgardrób gót módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130220-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-heten-a-got-stilus-szerepel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.