Az állandó diétázás, a mozgásszegény életmód, a sok piálás és dohányzás teljesen tönkreteszi a modelleket: bőrük megereszkedett, narancsbőrös, ráncos. Sokkoló felvételek.

Ismét bebizonyosodott, hogy pusztító oldala is van a modelliparnak. Egy divatbemutató alkalmával megint előtérbe került, hogy sok lány rendkívül egészségtelenül él. A Rio de Janeiró-i Lenny Niemeyer show-n löttyedt fenekű, narancsbőrös, fáradt modellek lepték el a kifutót. Ő az egyik fellépő, akinek a feneke kiverte a biztosítékot: A popsijáról készült sokkoló képeket itt megnézhetitek!

 Forrás: AFP
Modellek vonulnak a Lenny Niemeyer show-n

Életmódjuk visszatükröződik a testükön. Rendes étkezés helyett ugyanis egyik cigit szívják a másik után. Közben stresszesek, sokat koplalnak, alkoholizálnak és keveset edzenek. Mindez meglátszik az alakjukon: fenekük cellulitiszes, izmaik petyhüdtek.

Forrás: AFP
Ez a popsi még a színpadképesek közül való

Nem ez az első botrányos leleplezés. Legutóbb arról írtunk, hogy vannak olyan modellek, akik papír zsebkendőt esznek, így tudnak soványak maradni.

Papír zsebkendőt esznek a modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130405-kirstie-clements-a-vogue-egykori-szerkesztoje-elarulta-hogy-a-modellek.html Arwen torna: mozgás a női egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130416-arwen-torna-egy-noi-mozgas-segit-a-stressz-ellen-es.html A zsírfagyasztásra esküszik Horváth Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130416-zsirfagyasztas-horvath-eva-musorvezeto-is-ezzel-szepul.html 65 évesen a rúdtánc szerelmese Paulinehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130417-pauline-whysall-65-evesen-a-rudtanc-szerelmese.html Így méregtelenítettünk mihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130416-tavaszi-meregtelenites-a-lifehu-szerkesztosege-lebojtkurat-tartott-ime-a-tapasztalatok.html