hercegnő ékszerkollekció LifeNight gyűrű Gemvara Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekkel a Disney hercegnők inspirálta gyűrűkkel bárki igazi királykisasszonynak érezheti magát.

Egy vérbeli királylány nemcsak a borsószemet érzi meg akár több paplan alatt is, hanem - ahogy a Life.hu már korábban írt róla - Disney hercegnő módjára tartja esküvőjét és még az ékszereit is a rajzfilmes hősnők inspirálják. A Gemvara ékszerdizájnere nemrég a Disneyvel karöltve álmodta meg és készítette el különleges ékszerkollekcióját, melyekkel garantáltan minden kis- és nagylány igazi hercegnőnek érezheti magát.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A különleges gyűrűket egytől egyig Disney hercegnők inspirálták, így a kollekció tíz darabja mind olyan fantázianeveket visel, mint Aranyhaj, Hófehérke, Csipkerózsika, Pocahontas, Mulan, Jázmin, Hamupipőke, Ariel, Belle és Tiana.
A csodaszép ékszerek a mutatós formákon és drágaköveken kívül gravírozást is kaptak, melyek mind az adott rajzfilmhez köthetők.
A különleges gyűrűket ide kattintva nézheted meg.

Gyémántban fürdik a pucér milliomoscsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-tamara-ecclestone-modell-meztelenul-pozol-a-nyuszis-magazinban-csak-nehany.htmlLuxusban él a 6 éves szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130415-isabella-barrett-6-eves-szepsegkiralyno-luxuskorulmenyek-kozott-el-es-szorja.htmlMenyasszony lett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130409-palvin-barbi-modell-menyasszonyi-ruhaba-bujt-mert-a-rosa-clara.htmlCuki gyerekruhák tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/tavaszibutik/20130408-divat-trend-cuki-gyerekruhak-tavaszra-es-nyarra.htmlÖltöztesd a popsidat nyuszikának!http://www.life.hu/legytrendi/20130404-lifenight-allatfejek-diszelegnek-a-knickerocker-2013as-fehernemukollekciojanak-bugyijain.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.