A Time magazin tíz éve minden évben megnevezi a világ 100 legbefolyásosabb emberét. Idén három házaspár szerepel a listán.

Száz embert nevezett meg a Time magazin, amely hét különböző címlappal jelent meg április 19-én. Mindegyiken egy-egy olyan valaki pózol, akinek a nevét valószínűleg sokan sokáig nem fogják elfelejteni. Köztük van három házaspár: Jay-Z rappert és feleségét, Beyoncét, Hszi Csin-ping kínai elnököt és eleganciájáról ismert nejét, valamint Barack Obama amerikai elnököt és a first ladyt, Michelle-t is a legbefolyásosabbak közé sorolták. Obama egyébiránt már sorozatban nyolcadik alkalommal szerepel a listán, ez rekord az idei mezőnyben.

Forrás: AFP

A Time tíz éve évente válogatja össze a legbefolyásosabb emberek listáját. A magazin szerkesztői ezúttal is olyan művészeket, sportolókat, politikusokat, üzletembereket és más területek képviselőit sorolták a legbefolyásosabbak közé, akik teljesítményét vagy tevékenységét különösen figyelemreméltónak ítélték. A listán többek között olyan hírességek szerepelnek, mint Ferenc pápa, Daniel Day-Lewis és Jennifer Lawrence színészek, Justin Timberlake és Christina Aguilera énekesek, valamint Katalin hercegnő is.

Forrás: MTI

Kiálló mellbimbóival sokkolt Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-beyonce-enekesno-meresz-ruhaban-lepett-fel-szerbiaban-legujabb-turnejanak-allomasan.html Nagyon gyorsan nő Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130326-beyonce-es-jayz-kislanya-blue-ivy-meg-csak-egyeves-de.html Izzik a levegő Beyoncé körülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-beyonce-az-enekesno-lett-a-hm-uj-arca.html Michelle Obama újra a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130314-michelle-obama-first-lady-masodik-vogue-cimlapja.html Új frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.html Michelle Obama ruhabakijahttp://www.life.hu/szepulj/20130107-michelle-obama-ugyanabban-a-ruhaban-indult-hawaiira-mint-amiben-erkezett.html