Mit tehet az édesanya, mikor a kisfia kijelenti, hogy nem szereti, mert nincs kukija? Megpróbálja elbizonytalanítani. Ha nem sikerül, akkor fellázad. Elmegy otthonról. Aztán gondolkodik.

Az anyaiskola harmadik évében járok, itt az ideje, hogy ikeranyaként, egy fiú és egy lány szellemi, testi nevelőjeként megkapjam a magamét. A nemi szerepeket próbálgatják a gyerekek, feszegetik a határokat, nem kérdeznek, hanem kijelentenek, talán pont azért, mert igencsak el vannak bizonytalanodva. Vagy mégsem? Úgy tűnik, ők most találták meg a fogódzókat.

Forrás: Thinkstock

Egyik nap reggeli után felállt, elkezdett körözni a bútorok körül, dobálta ide-oda a kezét, és a szemembe vágta a nemszeretemet.

- Anya, én apát szeretem.
- Miért? Engem nem?
- Téged nem. Apának kukija van, azért.

Olyan erősen azonosult vele, hogy ahányszor tagadást, megerősítést vártam, próbáltam belekérdezni az axiómába, picit elbizonytalanítani, még erősebben bizonygatta. Bizony, engem nem szeret, mert nekem olyan nincs. Nekem nincs semmim, amiért szerethetne, fordítottam le a mondatot. A játéknak az lett a vége, hogy elmentem otthonról.

Hogy hogyan birkózik meg Ikeranya kisfia "nemszeretésével", azt ITT, a Bezzeganya blogon elolvashatod.

Egész életében vegetálni fog a kisfiamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130415-bezzeganya-blog-egesz-eleteben-vegetalni-fog-a-kisfiam.html Kakaó helyett vegyszert ivott a fiamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130218-bezzeganya-blog-ilyen-ha-egy-keteves-gyermek-mergezo-vegyszert-iszik.html "A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html